Pan de Elote (Corn Bread)

Pan de Elote (Corn Bread)

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Pan de Elote (Corn Bread). One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Pan de Elote (Corn Bread) is one of the most popular of current trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They are fine and they look fantastic. Pan de Elote (Corn Bread) is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pan de Elote (Corn Bread), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pan de Elote (Corn Bread) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pan de Elote (Corn Bread) using 5 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

Mmmmm!!!! Este es un pan muy sencillo y sabroso, que lo puedes comer junto con algunas ensaladas, café, te, o solo!!! El sabor es muy parecido al que yo hacía en Mexico, en el rancho, donde teníamos que improvisar, si no teníamos todos los ingredientes pero que queda muuuy rico!!! Y más si hay la presencia de los granitos de elote!!!Solo que ahorita en la actualidad ya puedes encontrar todo materializado y listo para usar solo poniendo agua , así de simple!!! Pan de elote sin huevo

Ingredients and spices that need to be Take to make Pan de Elote (Corn Bread):

  1. 3 tazas harina para pan de elote
  2. 1 1/2 tazas leche
  3. 3 elotes rebanados
  4. Mantequilla para engrasar el molde (1/2 barra)
  5. Miel de abeja al gusto(1 taza)

Steps to make to make Pan de Elote (Corn Bread)

  1. Preparar todos tus ingredientes a la mano. Rebanar los elotes libres de pelito.
  2. Precalentar el horno a 350 F o 190 C. En un recipiente se pone la harina de pastel.
  3. Se licúa el elote rebanado sin agregar leche ni agua, solo...poco a poco ( lo puedes dejar un poco quebrado para que sientas la presencia en el pan. No tengas miedo que porque está crudo. El tiempo que dure en el horno será suficiente para su cocción.
  4. Se mezcla con la harina y leche, con un batidor de globo, o puedes utilizar batidora eléctrica, como elijas. Lo bates fuertemente por unos 5 minutos, engrasas el molde y viertes la mezcla.
  5. Se lleva al horno y se coloca en la parte media central de el horno, lo dejaras por unos 30-35 minutos, dependiendo de como lo quieras de doradito. Cuando los bordes ya se ven cafes es una señal que es hora de salir del horno.
  6. Así mismo caliente le agregas la miel de abeja. Pero si tu no quieres miel, lo puedes dejar así. Y también sabrá muy rico. Lo puedes comer al instante, o dejarlo enfriar.
  7. Aquí les dejo una foto de la harina que yo utilicé, pero en realidad pede ser de cualquier marca.
  8. Lo importante es que esta hecho en casa, con tus propias manos, y el amor para los tuyos!!!! Provecho

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and adapt your diet plan to your personal tastes over time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make simple changes to achieve this objective. In other words, begin making your recipes on time. As for standard food preparation skills for beginners you do not need to learn them however just if you grasp some simple food preparation strategies.

This isn't a total overview to quick and easy lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Award-winning Pan de Elote (Corn Bread). Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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